You and Me Trouwfotografie

De juiste klik

YOU & ME

TROUWFOTOGRAFIE

Elke bruiloft, hoe groots of intiem ook, heeft iets magisch. Stuk voor stuk zijn ze uniek en dat zorgt ervoor dat het elke bruiloft weer een feest is voor mij om te mogen fotograferen. Met veel zorg, aandacht en plezier zorgen mijn team en ik ervoor dat alle belangrijke momenten en bijzondere details ‘gevangen’ worden met onze camera. Vol passie, creatief en onzichtbaar op cruciale momenten. Daar waar nodig zal ik jullie helpen met natuurlijk poseren, maar persoonlijk vind ik humor en gezelligheid DE onmisbare factoren om samen een onvergetelijke reportage voor jullie te verzorgen.

Foto’s zijn tijdloos en van onschatbare waarde. Bij You & Me Trouwfotografie boek je dan ook niet zomaar een reportage, maar een complete ervaring. Hechten jullie waarde aan kwaliteit, met een spontane en gezellige invalshoek? Dan ben ik wellicht de geschikte trouwfotograaf voor jullie. Ik verzorg foto's met een warme en dromerige stijl. Tijdens jullie trouwdag leg ik momenten vast zoals ze zijn. Puur, oprecht en ontspannen en ik maak gebruik van de mooie omgeving die jullie als locatie hebben uitgekozen.

Ik kijk er naar uit om onderdeel te mogen zijn van jullie trouwdag en om jullie een levenslange herinnering mee te kunnen geven. Zodat jullie altijd terug kunnen kijken naar dat magische gevoel van jullie bijzondere huwelijk.

Gegevens

Kasteellaan 100, Heerlen

0031 (0) 6 34 54 35 15