Wedding Planner

Jullie persoonlijke assistent
Ga je de bruiloft helemaal zelf regelen of schakel je de hulp in van een professionele weddingplanner? Voor je die vraag kunt beantwoorden, moet je jezelf afvragen of de tijd hebt om dit hele event te organiseren, stressbestendig bent en goed bent in het overzicht houden. Als hier het antwoord JA op is, dan kun je het zeker perfect zelf, maar als je veel zaken moet regelen en je weet niet goed hoe? Dan kan het zeker raadzaam zijn om eens met een wedding planner om tafel gaan zitten. Want een weddingplanner is echt niet alleen voor de allerrijksten weg gelegd.

Een weddingplanner is een adviseur en professionele assistent voor jullie als bruidspaar, zodat jullie onbezorgd kunnen toeleven naar jullie trouwdag. Met zijn of haar ervaring zorgt de weddingplanner ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, dat jullie budget goed verdeeld wordt, jullie draaiboek en dagindeling kloppen en de gastenlijst helemaal naar jullie wens is. Tevens heeft een weddingplanner een groot netwerk van trouwleveranciers met de beste prijs, de beste dienstverlening en het mooiste product.

Zijn jullie op zoek naar de leukste adresjes in Limburg? Wat dacht je van….

♥ Love Wedding Planning ♥


 
 
  • Ja ik wil – Trouwbeurs

    Proef de sfeer, vind de juiste klik en ontmoet de leukste love leveranciers van Limburg.

  • Entertainment op het hoogste niveau

    Een traan en een lach. Zo moet een huwelijk zijn. Laat deze dwaze lakeien hierin nu heel goed zijn

  • Liefde is…. grenzeloos dichtbij

    Trouwen in Limburg, wij dragen graag ons steentje bij

Soms is het allemaal veel wat op je afkomt en mis je af en toe het overzicht. Gebruik daarom een checklist om niets te vergeten. In het trouwpaspoort vind je uiteraard ook deze checklist.

Kinderakte

Als je kinderen hebt, dan wil je ze natuurlijk betrekken bij jullie bruiloft. De officiële getuigen dienen 18 jaar te zijn, maar met een speciale kinderakte geven jullie kinderen zo ook hun “toestemming”.

Workshop: Intro draaiboek maken

Op de Ja ik wil trouwbeurs kun je meedoen aan een korte workshop: Intro draaiboek maken. Zo krijg je in een korte tijd heel veel informatie mee om meteen aan de slag te gaan.