Trouwkunst van LDN

kunst als herinnering

LDN Design

Na de bruiloft wordt de jurk in de kast gehangen. Het pak hopelijk nog eens gedragen. De foto’s bekijk je soms om na te genieten, maar kunst hangt aan de muur en daar kun je iedere dag naar kijken! Hoe komt TROUWKUNST tot stand? Je geeft Linda verschillende items van jullie bruiloft zoals een stukje stof van je jurk of sleep, een veter uit je schoen, een stukje van de stropdas, een uitnodigingskaart, confetti of rijst, wat zand of steentjes van jullie huwelijksreis en noem zo maar op. Daarnaast ga je aan Linda in een gesprek vertellen wat jullie mooiste dag nu zo speciaal heeft gemaakt. Aan de hand van deze symboliek en materialen maakt zij een schilderij op maat. Linda werkt met mooie natuurtinten. Het schilderij is voor jullie gasten wellicht een “gewoon”schilderij, maar voor jullie is het en herinnering met alle symboliek van van jullie speciale dag! ww.LDNdesign.be

Linda Dammannn

LDN design

Gegevens

Bezoekadres: Heilekamp 4, Maaseik, België (op afspraak)Telefoon:  0032 (0) 478 343 750

Lees meer....

Over Linda

Linda Dammann is en kunstenares die prachtige schilderijen maakt, verschillende boeken heeft geillustreerd en ook 3 kinderboekjes heeft gemaakt genaamd Meisje Eigenwijsje.

Over dit schilderij

Dit schilderij is een herinnering aan een huwelijksreis naar Thailand. Dit stel is reeds 25 jaar getrouwd en heeft 3 kinderen (Zie de 3 tempels rechts), 7 kleinkinderen (zie de 7 druppels links). Je ziet de bridge over the river Kwai. Links van de tempels zie je heel lichtjes een olifant. Een dag op de reis waarbij het stel dit prachtige dier kon bewonderen van heel dichtbij.