Trouwkunst van LDN

kunst als herinnering

LDN Design

Kunst als herinnering aan de bruiloft. Een uniek concept; een heel persoonlijk abstract kunstwerk met materialen van de bruiloft of de huwelijksreis. Voor de bruiloft hebben we even contact welke materialen geschikt zijn voor een schilderij. Bv een stukje stropdas, een lint uit het haar, een takje uit het boeket, de kaart, zand van de huwelijksreis. Er zijn vele mogelijkheden. Met deze materialen wordt er een schilderij op maat gemaakt, dit allemaal in natuurtinten. Het schilderij is voor anderen wellicht een “gewoon” schilderij, maar voor jullie is het en herinnering aan jullie speciale dag.

Linda Dammannn

Gegevens

Bezoekadres: Heilekamp 4, Maaseik, België (op afspraak)Telefoon:  0032 (0) 478 343 750
Facebook: LDN Design
Instagram: LDN Design

Lees meer....

Over Linda

Linda Dammann is en kunstenares die prachtige schilderijen maakt, verschillende boeken heeft geïllustreerd en ook 3 kinderboekjes heeft gemaakt genaamd Meisje Eigenwijsje.

Over dit schilderij

Dit schilderij is een herinnering aan een huwelijksreis naar Thailand. Dit stel is reeds 25 jaar getrouwd en heeft 3 kinderen (Zie de 3 tempels rechts), 7 kleinkinderen (zie de 7 druppels links). Je ziet de bridge over the river Kwai. Links van de tempels zie je heel lichtjes een olifant. Een dag op de reis waarbij het stel dit prachtige dier kon bewonderen van heel dichtbij.