Trouwen in het najaar

Warm en knus

Winter tinten

Veel bruidsparen trouwen voornamelijk in de zomer, maar wist je dat in het najaar trouwen ook zo zijn charme heeft? Van oktober tot december zijn de prachtigste materialen te krijgen.Natuurlijk heeft je gehele bruioft dan een hele andere sfeer. De sfeer wordt dan meteen warm en knus.Denk bijvoorbeeld aan dieprode kleuren. Voeg hier grijs, groen, oud roze en peach bij en je hebt een geweldige combinatie aan warme tinten.

Herfst tinten

Donker en fel

Ook is het geweldig om verschillende donker en fel gekleurde bladeren te gebruiken.Bessen, dennenappels, dennentakken en wellicht zelfs hulst om nog meer de sfeer te proeven! Mooi safarigroen, zachte dons blaadjes en natuurlijk veren maken er een ontzettend mooie winterse stijl van.

Met veel passie & creativiteit maken wij Susette & Anne, moeder & dochter passend bloemwerk voor jullie geweldige dag! Wij doen onze uiterste best om jullie droombruiloft te realiseren met behulp van onze bloemen! In persoonlijke gesprekken proberen wij jullie een luisterend oor aan te bieden en jullie beter te leren kennen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Hieruit kunnen wij jullie wensen nog beter uitvoeren!