Trouwbeurs 2021

Geniet van een heerlijk dagje uit!
Misschien ben je net ten huwelijk gevraagd of willen jullie nog de puntjes op de i regelen? Dat kan allemaal op de ‘Ja ik wil – trouwbeurs’ die plaats vindt op 10 januari 2021. Naast een romantische modeshow zullen er zo’n 35 Limburgse bedrijven zich presenteren die jullie kunnen helpen met het organiseren van jullie PERFECTE dag. En heb je een trouwpaspoort? Dan heb je gratis entree voor twee. Stuur vooraf dan nog wel even een mail met het tijdstip van de modeshow die je wenst te bezoeken. Dan reserveren we een plaatsje voor je (Plaatsen zijn deels zittend en deels staand).

Tijdens de beurs kun je deelnemen aan een intro workshop draaiboek maken gegeven door Love Wedding Planning. Deze workshop duurt 15 minuten. Inschrijven voor deze workshop  kan via info@jaikwiltrouweninlimburg.nl Tijden: 11.15u./12.30u./14.00u./15.30u.

Tijdens de beurs is Metis Notarissen aanwezig waarbij je geheel gratis en vrijblijvend informatie kunt vragen over de nieuwe wet van 2018 over huwelijkse voorwaarden. Ze staan boven in de zaal van De Schinvelderhoeve en kun je gewoon even je vragen stellen.

Tijdens de beurs kunnen 6 bruidsparen zich inschrijven voor een gratis privé adviesgesprek van 15 minuten over het plannen en organiseren van je bruiloft door Love Wedding Planning. Inschrijven voor dit adviesgeprek kan via info@jaikwiltrouweninlimburg.nl Tijden: 12.15u. (VOL) /13.00u./13.45u./14.30u./15.15u./16.00u.
Bijzonderheden:
  • Locatie: De Schinvelderhoeve, Brunssummerstraat 65, Schinveld.
  • Tijd: 11.00 u. – 16.30 uur
  • Modeshow tijdstippen: 12.00 u. / 13.30 u. / 15.00 u.
  • Entreeprijs: € 5,00 p.p.
Trouwpaspoort
Ben je echter in het bezit van een trouwpaspoort? Dan heb je je entree voor twee gratis. Meld je dan nog wel even aan voor jullie modeshow naar keuze. Dit kan door een mail te sturen naar info@jaikwiltrouweninlimburg.nl Dan reserveren wij je plaatsen. Dit paspoort kun je afhalen bij alle deelnemende bedrijven.

Er bestaat de mogelijkheid dat er foto’s genomen worden ter verslaglegging van de trouwbeurs. Deze kunnen eventueel gepubliceerd worden op website of social media. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto’s en video’s in publicaties achteraf.