Sweettart

Een droomtaart bij een droomdag!

Sweettart

Bij een droom dag hoort natuurlijk ook een droomtaart! En die kan ik voor jullie waarmaken, wil je 1 hele grote, 3 verschillende of een hele sweettable? Samen gaan we kijken naar jullie stijl, de smaken (met behulp van een proeverij) en wat jullie wensen zijn. Daarvan maak ik een heerlijke en mooie tafel. Ieder element hoort perfect te zijn, zo ook de bruidstaart! Handgemaakt, naar uw wens, met liefde bereid!

Anniek Thoma

Sweettart

Gegevens

Bakkerij: Kruisstraat 1, Schimmert

Telefoon: 0031 6 533 33 202

Email: anniek.sweettart@gmail.com

Internet: www.sweettart.nl

Facebook: Sweettart

Sweettart

Anniek Thoma

Ik ben Anniek Thoma, 24 jaar, geboren in Schimmert en nu samenwonend in Hulsberg.Ik ben in 2016 afgestudeerd als brood en banketbakker met als specialiteit chocolaterie en confiserie. Deze opleiding heb ik in het mooie Belgiƫ gedaan op de Hotelschool in Hasselt. Na veel werkervaringen achtervolgde mij een droom die ik ooit waar moest maken..... En dat was mijn eigen bakkerij! Nu ik dit heb waargemaakt, mag ik jullie feestjes compleet maken met heerlijke gebakjes en taarten. Ik houd van unieke producten met zo veel mogelijk uit de streek. Ambacht staat bij mij op nummer 1. Mijn handen moeten blijven werken, want daar zit mijn passie in. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Iedere mogelijkheid tot creativiteit pak ik met mijn beide handen aan!