Proef make-up

Proef Make up

Een aantal weken voor de grote dag ga je voor je proef make-up. Niet alleen wordt er rekening gehouden met je eigen stijl, jurk en thema maar ook met je huid. 

Je krijgt een huidanalyse zodat de producten aan jouw huis kunnen worden aangepast. Je wenkbrauwen kunnen geëpileerd worden. Heb je kleine ogen, maar wil je ze laten spreken? Heb je dunnen lippen maar wil je ze graag voller laten lijken? Daar kan de visagiste allemaal rekening mee houden.

Laagjes zonder plamuur

De gehele visagie wordt opgebouwd in “laagjes” zodat het de hele dag goed blijft zitten, maar zonder dat het eruit ziet alsof je “geplamuurd” bent. Geef je over aan de ervaring en de professionaliteit van de visagiste, je trouwt maar 1 keer.

Over Vera

Met veel passie, creativiteit en veelzijdigheid verricht ik al jaren mijn werk als schoonheidsspecialiste en visagiste. Ik doe dit met veel liefde omdat ik het heerlijk vind als mensen tevreden en vol zelfvertrouwen mijn salon verlaten. Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste ben ik gespecialiseerd in bruidsstyling.