Party in Progress

Feest met een lach

Party in Progress

Een beleving voor jong én oud, van particulier tot bedrijven. Zo genieten kinderen al meer dan 10 jaar van hun onvergetelijke kinderfeestjes in uiteenlopende thema's en overige acts. Voor de volwassenen is er een ruim aanbod aan uniek en professioneel entertainment, typetjes en sfeervolle programma's. Een geweldige aanvulling voor een onvergetelijke bruiloft! Party in Progress denkt met u mee en laat een onuitwisbare indruk achter.

Sandra Eikenaar

Party in Progress

Gegevens

Telefoon: 0031 (0) 45 205 34 08

Lees meer....

Over Sandra

Met veel passie en creativiteit bedenkt en speelt Sandra met haar team de leukste personages. Kinderanimatie in de leukste thema's zijn haar op het lijf geschreven. Puur genieten met een grote lach...! Daar gaat het om bij Party in Progress

ACTS

Ontvangstact: jonkvrouw & lakei

Onze ludieke lakei & jonkvrouw bieden een warm welkom. Precies zoals het “heurt”! Een hilarische welkomstact voor alle feestelijke gebeurtenissen.

Ontvangstact: Miss polly-roid

Laat de glimlach van uw gasten vastleggen door Miss Polly-Roid. Met haar vlotte babbel en koffer vol met leuke photoprops maakt zij met haar Poloroid camera & spiegel reflex camera de grappigste foto’s! De gasten krijgen de foto’s mee naar huis en het bruidspaar ontvangt na afloop een USB stick met alle foto’s.

Hilarische infiltratieact: Party crashers

Ietwat beschonken en met het hart op de tong belanden Sjon en Rosita onuitgenodigd op jullie bruiloft. De gasten vragen zich direct af wie deze ietwat ongure types zijn, terwijl zij juist graag met iedereen een praatje maken en hun charmes overbrengen. Als ze plots de microfoon grijpen en een onvervalste Amsterdamse meezinger willen instarten, blijkt al snel dat niet alles zo loopt als gepland en deze gasten niet bij de rest horen.

Kinderanimatie & Nanny Service

Onze vrolijke dames met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat het de jonge gasten op het feest aan niks ontbreekt.Van knutselen, glittertattoos en candybar tot aan het voorlezen van een boek voor het slapen gaan.