Limburg Leukste

je hoeft niet ver voor kwaliteit

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! 

  Jullie mogen dan GRATIS je trouwpaspoort ophalen bij één van de deelnemers van Ja ik wil trouwen in Limburg. In dit paspoort vind je de leukste Limburgse bedrijven, honderden euro’s voordeel, kans op mooie prijzen en toegang voor 2 personen tot de  Ja ik wil- trouwbeurzen. (Mail vooraf naar info@jaikwiltrouweninlimburg.nl om een plaats wil reserveren voor één van de modeshows).  Dit paspoort kun je gebruiken als checklist maar ook om notities in te maken. En het formaat is klein genoeg om altijd in je tas te dragen. Zo vergeet je niets. 
Handig voor NU en leuk voor later! 
Achterin het paspoort vind je 4 hartjes. Als je bij één van de bedrijven uit dit paspoort boekt, ontvang je van hun een hart. Met één hart krijg je gratis toegang op de trouwbeurs op 14 januari of 14 oktober 2018. Met twee of meer hartjes maak je kans op leuke prijzen waaronder een romantische overnachting in Landgoed De Schinvelderhoeve in Schinveld.
Het paspoort kun je afhalen bij één van de deelnemende bedrijven.
Geniet van alle pret vooraf en straal op jullie mooiste dag! 
En wie weet mogen wij een steentje bijdragen.
  • Ja ik wil – Trouwbeurs

    Proef de sfeer, vind de juiste klik en ontmoet de leukste love leveranciers van Limburg.

  • Entertainment op het hoogste niveau

    Een traan en een lach. Zo moet een huwelijk zijn. Laat deze dwaze lakeien hierin nu heel goed zijn

  • Liefde is…. grenzeloos dichtbij

    Trouwen in Limburg, wij dragen graag ons steentje bij

Voor de leukste en beste trouwproducten hoef je niet ver te zoeken. Limburg heeft meer dan genoeg mooie kwalitatieve bedrijven om jullie dag perfect te maken.