Love Wedding Planning

Voor een romantische en onbezorgde bruiloft

Love Wedding Planning

Wanneer kies je voor een weddingplanner of ceremoniemeester van Love Wedding Planning? Hebben jullie een drukke baan? Willen jullie de meest unieke en romantische bruiloft zonder stress en zorgen? Dan is een weddingplanner mogelijk iets voor jullie.

Een bruiloft organiseren kost gemiddeld 285 uur. Love Wedding Planning neemt ongeveer driekwart van deze tijd voor jullie uit handen. Ook ken ik de beste leveranciers, waardoor je dat onderzoek al niet meer hoeft te doen. Ook ken ik de beste leveranciers, waardoor je dat onderzoek al niet meer hoeft te doen.

Waarom dan Love Wedding Planning? Ik ben de perfecte weddingplanner voor jullie als je houdt van iemand die zeer open en toegankelijk is. Ook ben ik eerlijk en direct, als ik denk dat je iets niet moet doen, zal ik je dat ook afraden. "67% van de bruidsparen ervaart stress tijdens de voorbereidingen van hun trouwdag. Love Wedding Planning neemt deze stress volledig weg"

"67% van de bruidsparen ervaart stress tijdens de voorbereidingen van hun trouwdag. Love Wedding Planning neemt deze stress volledig weg"

Colinda van Dijk

Love Wedding Planning

gegevens

Bezoekadres: De Kloes 14, AmstenradeTelefoon: 0031 6 217 11 535Email: info@loveweddingplanning.nlWebsite: www.loveweddingplanning.nlFacebook

 

Love Wedding Planning

Lees meer over

Colinda

Ik ben Colinda, de weddingplanner en weddingcoach achter Love Wedding Planning. Mijn bruidsparen en vrienden omschrijven mij als een zorgzaam, gedreven, betrouwbaar en gestructureerd persoon met oog voor detail. 

Vanaf het eerste moment is jullie bruiloft net zo belangrijk voor mij als deze voor jullie is. Ik streef naar de perfecte trouwdag voor jullie, maar ben er ook om jullie zorgen weg te nemen.