Lotte Lavrijsen Make Up Artist

The perfect look

Lotte Lavrijsen Make Up Artist

Wat kan nu een beter beroep zijn dan mensen helpen op hun droom dag? Lotte, afgestudeerd make up artist, helpt je graag om te stralen op je mooiste dag. Ze komt bij je thuis en neemt uitgebreid de tijd voor je. Geniet en laat je onder handen nemen door deze make up artist. Van proefsessie tot DE grote dag!

Make Up Artist

Lotte Lavrijsen

Gegevens

Bezoekadres: Putbroekerbosweg 9, Maria Hoop
Telefoon: 0031 (0) 20 07 09 99 

Lees meer....

Over Lotte

Ik ben Lotte Lavrijsen en ik ben 19 jaar. In 2020 ben ik met goed resultaat afgestudeerd aan de B Academy. Daar heb ik ontdekt dat ik graag wil laten zien hoe mooi mensen zijn. Ze van binnen en buiten laten stralen. Daar kan ik van genieten. Mijn passie ligt op het gebied van Bruidsmake-up, voor jou en je gasten. Ik ga graag met je in gesprek over je wensen: om jouw dag tot een perfecte dag te maken.