Trouwpaspoort

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!
Wij helpen jullie graag een handje mee. Wij hebben daarom samen met alle trouwleveranciers van deze website een speciaal trouwpaspoort ontworpen. In dit paspoort vind je de leukste trouwleveranciers van Limburg, honderden euro’s voordeel, kans op mooie prijzen en toegang voor 2 personen tot de Ja ik wil – trouwbeurs. Dit paspoort kun je tevens gebruiken als checklist, maar je kunt er ook notities in maken. Het formaat is klein genoeg om altijd in je tas te dragen. Zo vergeet je niets!

Handig voor NU en leuk voor LATER!

 Achterin dit paspoort vind je een pagina om 4 hartjes te sparen. Het eerste hartje ontvang je als je je trouwpaspoort ophaalt bij één van de deelnemende bedrijven. Met één hartje krijg je toegang voor twee personen voor de Ja ik wil – trouwbeurs. De andere hartjes verdien je als je bij één van de bedrijven op deze website iets boekt voor jullie speciale dag. Met twee, drie of vier hartjes maak je kans op leuke prijzen waaronder een romantische overnachting op Landgoed De Schinvelderhoeve in Schinveld. Lever deze hartjespagina in voor 31 maart 2019 via info@jaikwiltrouweninlimburg.nl

Als je je trouwpaspoort hebt, kun je meteen plaatsen reserveren voor de modeshow tijdens de Ja ik wil – trouwbeurs. De modeshow vind plaats om 12.00u. / 13.30u of 15.00u. Stuur hiervoor gewoon een mail naar info@jaikwiltrouweninlimburg.nl. Indien je niet in de gelegenheid bent om het paspoort op te halen, kun je hem ook in PDF formaat downloaden: Paspoort_2018-2019_mail. Uiteraard is de originele versie een stukje leuker én je hebt dan meteen je eerste hartjes sticker waarmee je gratis naar de trouwbeurs kunt gaan.