Trouw Paspoort

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd

Ontvang je trouwpaspoort

Wij helpen jullie graag een handje mee. Daarom hebben wij samen met alle trouwleveranciers van deze website een speciaal trouwpaspoort ontworpen. In dit paspoort vind je de leukste trouwleveranciers van Limburg, honderden euro’s voordeel en kans op mooie prijzen. Dit paspoort kun je tevens gebruiken als checklist, maar je kunt er ook notities in maken. Het formaal is klein genoeg om altijd in je tas te dragen. Zo vergeet je niets!

Tevens vind je bij het paspoort een gratis entree voor 2. Op de achterkant vind je de hartjes spaarkaart. Je kunt max. 3 hartjes sparen door een afspraak te maken met deelnemende bedrijven uit het paspoort. Met één, twee of drie hartjes maak je kans op leuke prijzen waaronder een romantische overnachting op Landgoed Schinvelderhoeve in Schinveld. 

Als je je trouwpaspoort hebt, kun je meteen plaatsen reserveren voor de modeshow tijdens de Ja ik wil – trouwbeurs. De modeshow vindt plaats om 12.00u / 13.30 u of 15.00 u. Stuur hiervoor een mail naar info@jaikwiltrouweninlimburg.nl

Indien je niet in de gelegenheid bent om het paspoort op te halen, kun je hem ok PDF formaat downloaden: Uiteraard is de originele versie leuker én enkel met de originele versie ontvang je je gratis toegangsbewijs.

Uniek in Limburg

Het trouwpaspoort

HANDIG VOOR NU, LEUK VOOR LATER!