Trouw Paspoort

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd

Ontvang je trouwpaspoort

Wij helpen jullie graag een handje mee. Daarom hebben wij samen met alle trouwleveranciers van deze website een speciaal trouwpaspoort ontworpen. In dit paspoort vind je de leukste trouwleveranciers van Limburg, honderden euro’s voordeel, kans op mooie prijzen en toegang tot 2 personen tot de Ja ik wil – trouwbeurs. Dit paspoort kun je tevens gebruiken als checklist, maar je kunt er ook notities in maken. Het formaal is klein genoeg om altijd in je tas te dragen. Zo vergeet je niets!

Achterin dit paspoort vind je een pagina om 4 hartjes te sparen. het eerste hartje ontvang je als je je trouwpaspoort ophaalt bij één van de deelnemende bedrijven. Met één hartje krijg je toegang voor 2 personen tot de Ja ik wil – trouwbeurs. De andere hartjes verdien je als je bij één van de bedrijven op deze website iets boekt voor jullie speciale dag. Met  twee, drie of vier hartjes maak je kans op leuke prijzen waaronder een romantische overnachting op Landgoed Schinvelderhoeve in Schinveld. 

Als je je trouwpaspoort hebt, kun je meteen plaatsen reserveren voor de modeshow tijdens de Ja ik wil – trouwbeurs. De modeshow vindt plaats om 12.00u / 13.30 u of 15.00 u. Stuur hiervoor een mail naar info@jaikwiltrouweninlimburg.nl

Indien je niet in de gelegenheid bent om het paspoort op te halen, kun je hem ok PDF formaat downloaden: Uiteraard is de originele versie leuker én enkel met de originele versie heb je meteen je eerste hartjes sticker waarmee je gratis naar de trouwbeurs kunt gaan. 

 

Uniek in Limburg

Het trouwpaspoort

HANDIG VOOR NU, LEUK VOOR LATER!