Trouw Paspoort

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! 

 

Jullie mogen dan GRATIS je trouwpaspoort ophalen bij één van de deelnemers van Ja ik wil trouwen in Limburg. In dit paspoort vind je de leukste Limburgse bedrijven, honderden euro’s voordeel, kans op mooie prijzen en toegang voor 2 personen tot de  Ja ik wil- trouwbeurzen. (Mail vooraf naar info@jaikwiltrouweninlimburg.nl om een plaats wil reserveren voor één van de modeshows). 

Dit paspoort kun je gebruiken als checklist maar ook om notities in te maken. En het formaat is klein genoeg om altijd in je tas te dragen. Zo vergeet je niets. 

 
 
Handig voor NU en leuk voor later! 
 
Achterin het paspoort vind je 4 hartjes. Als je bij één van de bedrijven uit dit paspoort boekt, ontvang je van hun een hart. Met één hart krijg je gratis toegang op de trouwbeurs op 14 januari of 14 oktober 2018. Met twee of meer hartjes maak je kans op leuke prijzen waaronder een romantische overnachting in Landgoed De Schinvelderhoeve in Schinveld.  
 
Het paspoort kun je afhalen bij één van de deelnemende bedrijven.
 
Geniet van alle pret vooraf en straal op jullie mooiste dag! 
En wie weet mogen wij een steentje bijdragen.
 
Indien je niet in de gelegenheid bent het paspoort op te halen, kun je hem ook in PDF formaat downloaden: Paspoort_2018-2019_mail, maar de originele versie is natuurlijk een stukje leuker én je hebt dan meteen je eerste hartjes sticker waarmee je gratis naar de trouwbeurs kunt gaan.