Intro workshop draaiboek maken

Wanneer jullie gaan trouwen moet er van alles geregeld worden en dit komt uiteindelijk allemaal samen in het draaiboek van jullie bruiloft. De meeste bruidsparen denken dat een draaiboek alleen bestaat uit de planning voor de trouwdag, maar een draaiboek bestaat uit nog veel meer punten! Wat dacht je van een tafelschikking, een ceremonieopstelling, een overzicht van alle versieringen en waar deze moeten komen en uiteraard niet te vergeten plattegronden en routebeschrijvingen. Als weddingplanner ben ik al minimaal 10 uur bezig met een dergelijk draaiboek en dan heb ik het al heel wat keren gemaakt. Tijdens deze introductie workshop ga ik je vertellen waarom een draaiboek maken voor je trouwdag zo belangrijk is en wat het maken van een goed draaiboek lastig maakt. Daarnaast neem ik je mee in alle onderdelen van het draaiboek en laat ik zien hoe je een goede dagplanning kan maken en waar je dan op moet letten. Graag tot ziens op 12 januari 2020!

 ♥

Tijden van de workshop:  11.15u. / 12.30u./ 14.00u./ 15.30u.
  • Duur: 15 minuten
  • Maak samen met Colinda van Love Wedding Planning de eerste opzet van je draaiboek. Meld je vooraf aan via info@jaikwiltrouweninlimburg.nl
  • Max. 12 plaatsen per workshop (je kunt met max. 2 personen deelnemen)
Je kunt vooraf al contact opnemen met Love Wedding Planning mocht je vragen hebben over de workshop. Het aanmelden verloopt via bovenstaand email adres.
Inschrijven kan uiterlijk tot en met zaterdag 12 januari 2020. Daarna kunt u bij de entree kijken welke tijdstippen beschikbaar zijn.