Het Entertainmenthuis

Maak het feest onvergetelijk!

Maak een van de mooiste dagen in jullie leven nóg feestelijker met een verrassende invulling van Het Entertainmenthuis. Van een ludieke ontvangst tot muzikaal intermezzo: luisterend naar jullie eigen wensen zoeken we samen naar passend entertainment.

Het Entertainmenthuis is een dynamisch bedrijf dat als doel heeft een unieke beleving over te brengen op alle aanwezigen. Alle acts en programma’s ontwikkelen wij in eigen huis of in samenwerking met andere professionals uit het vak. Hierdoor kunnen wij altijd een uniek en sfeervol programma samenstellen.

Een aantal mogelijkheden op een rij!

> Laat hoflakeien Leo en Gerard de gasten op een kolderieke wijze verwelkomen. Deze heren kunnen tevens -gewapend met camera en fotolijst- jong en oud op de gevoelige plaat vastleggen. Deze foto’s worden later digitaal aangeleverd.

> Door een fout in het werkrooster zijn poets”vrouwen” Patty en Betty ingeroosterd tijdens jullie trouwfeest. Ze maken graag van de gelegenheid gebruik om o.a. de laatste roddels met de gasten door te nemen. Wellicht hebben ze ook nog een muzikale ode aan de bruidegom in petto?

> Gooi het feest over een andere boeg en bindt er een uniek thema aan vast. Circus, kerst, Hollywood of totaal iets anders? Wij verzorgen graag de juiste aankleding, muziek en acteurs om het onvergetelijk en levensecht te maken.

Tal van andere karakters, hosts, programma’s en activiteiten staan klaar om er een fantastische bruiloft van te maken. Mogen we binnenkort ook bijdragen aan jullie geluk?

 

Het Entertainmenthuis
Wesley Mölenberg
 
Telefoon:  0031 (0)6 38 11 47 30