Goudsmid Van der Werf

Ik geloof dat elke vrouw uniek is en ‘n eigen charisma heeft wat ik kan accentueren, door een zelfgecreëerd zeer persoonlijk sieraad….

En hierdoor is mijn doelstelling om sieraden te maken met een eigen vormgeving en uitstraling. Die sieraden zijn bedoeld voor mensen met karakter die weten wat ze willen en daar ook voor uitkomen. Inspiratie en enthousiasme zijn daarbij voor mij zeer belangrijk, evenals gedegen vakkennis, die ik opgedaan heb aan de vakschool Schoonhoven en inmiddels met zo’n 30 jaar ervaring, een bijzondere manier van presenteren en een zeer goede service naar de klanten toe. Mijn sieraden worden in een kleine oplage of uniek voor u gemaakt.

Goudsmid Van der Werf
Lucienne van der Werf
 
Bezoekadres: Steenakkerstraat 47, 6051 JV  Maasbracht
Telefoon:  0031 (0)6 22 73 90 75