Florale bloemen

Florale bloemen

Uniek en prachtig! Sieraden van echte bloemen. 
 
 

Bloemenlijm

Trouw je in een Bohemian of Vintage stijl of wil je bloemen verwerkt zien in je bruiloft maar niet de hele dag met een bruidsboeket lopen? Florale sieraden zijn dan perfect voor jou! Met speciale bloemenlijm wordt de bloem zo verwerkt dat het de hele dag gedragen kan worden. 

Cadeau

Een andere mogelijkheid is om je moeder, schoonmoeder, zus of vriendin een bloemenarmband of ketting cadeau te geven passend bij je bruidsboeket. Zo past werkelijk iedereen bij elkaar. 

Florale oorbellen

Bloemen in je haar

Prachtig!

Er zijn heel veel mogelijkheden met bloemen in je haar. Je kunt losse bloemen in je haren met speldjes vast steken, maar er kunnen ook bloemen op een haarspeld of diadeem gemaakt worden. Kransjes van bloemen kunnen zowel op draad gebonden worden of op een lint. Precies naar jouw smaak en wat uiteraard passend bij je jurk.

Waar moet je op letten?

Maak het niet te zwaar

Kies voor bloemen die een dag goed zonder water kunnen. Je bloemist kan je hier zeker in adviseren. Denk bijvoorbeeld aan gipskruid, waxflower, trosroosjes of een orchidee. Kies voor niet al te zware bloemen in je haren, want ten slotte moet je hier de hele dag mee kunnen rondlopen en feesten.

Versier je hals met een

florale ketting

Een ketting van echte bloemen blijft zeker een hele dag tot 2 dagen mooi. Uiteraard is dit kwetsbaar, maar als je er niet al te wild mee omgaat kan er niet veel gebeuren. De bloemen worden op de ketting gelijmd met speciale bloemenlijm en vallen er zeker niet af. Maar wil je het zeker voor het onzekere nemen, dan kun je ook met zijde bloemen werken. 

Wat is er allemaal mogelijk?

Gebruik je fantasie

Je kunt het zo gek niet bedenken of bloemen kunnen de oplossing zijn.

Denk aan… Haarspeld, diadeem, ketting, oorbellen, armband en zelfs een ring.

Er zijn vele kleuren draad waar een sieraad mee kan worden gemaakt. Dit is puur handwerk en wordt op iedere klant afgestemd. De kleuren van de bloemen en de draad kiest je uiteraard zelf.

Over Angelien

Angelien is een perfectionist als het gaat om bloemen. Met haar creativiteit en bloemen expertise is ze continue bezig om iets unieks te creëren om haar bruidsparen te laten stralen.