Eric Smeets Fotografie

De juiste klik

Eric Smeets Fotografie

Als de bruidstaart is opgegeten, de oldtimer is ingeleverd en de jurk op zolder hangt, is de tastbaarste herinnering aan je bruiloft: de foto's. Over mij... Ik ben onder de naam Eric Smeets - Fotografie gespecialiseerd in bruiloftsfotografie. Dat houdt meer in dan fotograferen alleen: ik zet me als bruidsfotograaf graag in om jullie dag onvergetelijk te maken. Daarom denk ik - wanneer jullie dat willen - mee over passende fotoshootlocaties, originele bedankjes of de dagplanning. Een professionele en gespecialiseerde bruidsfotograaf om de mooiste dag van jullie levens te vereeuwigen is geen bijzaak, maar een must!

© Eric Smeets - Fotografie

Een Fotograaf met

Extra's!

Een fotograaf met extra’s, dus. Ik heb een scherp oog voor detail en zorg daarom dat niet alleen het grote geheel, maar juist ook de subtiele finesses worden vastgelegd.Het zijn immers de kleine dingen die een bruiloft uniek en origineel maken: de ringen, de manchetknoopjes, de kers op de taart. En, niet te vergeten, de glimlach van oma. Ik ben bevlogen over mijn beroep. Het is een privilege om zoveel mensen samen gelukkig te zien zijn en dat vast te mogen leggen.

Eric Smeets

Gegevens

Bezoekadres: Stationsstraat 7, 6191 BA Beek

Telefoon: 0031(0)6-42 86 40 68

Email: info@ericsmeets.nl

Website: www.ericsmeets.nl

FacebookEric Smeets Fotografie

Lees meer....

Over Eric

Eric is een perfectionist die recht voor zijn raap het beste uit de foto wil halen. Zorg dragen voor een goede sfeer op jullie dag met een blijvende herinnering in een boek waarbij creativiteit voorop staat. 

Video afspelen