DelicaTaart

Mijn droom is uw droomtaart te maken

DelicaTaart

DelicaTaart maakt met heel veel plezier, liefde en aandacht taarten die er prachtig uitzien en heerlijk smaken. Tevens maken we met veel passie klein gebak waarmee we uw feest compleet kunnen maken met een zoete tafel. Wij werken alleen met verse ingrediënten. Alles wordt door onszelf op ambachtelijke wijze voor uw gemaakt; van de genoise(taart) tot de crème, van de jam tot de extracten. Zowel design als smaak wordt in overleg met u samengesteld. De ideale manier om een gedenkwaardig moment nog bijzonderder te maken.

Tamara Verheijden

Delicataart

Gegevens

Bezoekadres: Tapijnkazerne 24, 6211 ME Maastricht
Telefoon: 06-15 02 81 05
Email: info@delicataart.com
Instagram: DelicaTaart
 

Lees meer....

Over Tamara

Mijn naam is Tamara Verheijden. Ik ben het creatieve brein en de wapperende handjes van DelicaTaart. Na 15 jaar actief te zijn geweest in het bedrijfsleven op het financiële vlak, heb ik in 2018 besloten het roer volledig om te gooien en van mijn hobby mijn beroep te maken. Na een jaaropleiding mag ik me vanaf juli 2019 officieel Cake designer noemen. Mijn droom is om uw droom taart te mogen maken.