By Feelingz

Herinneringen vastleggen

ByFeelingz

De mooiste dag van jullie leven moet natuurlijk perfect vastgelegd worden door een trouwfotograaf. Onze bruidsreportage laat zien hoe jullie dag echt was. Als trouwfotograaf begeven we ons tussen jullie daggasten. Hierdoor zijn we als het ware onzichtbaar aanwezig, terwijl alle belangrijke, leuke en emotionele momenten op beeld worden gevangen. “Op de dag zelf is het team van ByFeelingz dusdanig opgegaan tussen de gasten dat er zelfs iemand was die zich afvroeg of ze familie of vrienden van ons waren.” Een compliment van een van onze bruidsparen, iets wat we keer op keer horen. Op een ongedwongen & pure manier, zonder iets in scène te zetten, leggen we jullie trouwdag als bruidsfotograaf op een journalistieke en tijdloze manier vast. Als jullie optimaal kunnen genieten van jullie dag, kunnen wij de mooiste foto’s maken.

Ivo Claessens

Gegevens

Bezoekadres: Schoutenstraat 8, 6151 GS  MunstergeleenT: 0031 (0) 6 22 41 29 57E: info@byfeelingz.nlI: www.byfeelingz.nlFacebook: ByFeelingzInstagram: ByFeelingz

Lees meer....

Over Ivo

Een spontane, energieke, getalenteerde bruidsfotograaf. Ik denk graag met jullie mee, werk out of the box en sta open voor nieuwe ideeën. Willen jullie journalistieke en creatieve foto’s, dan zijn jullie bij ons aan het goede adres. Ik sta samen met mijn team voor een veelzijdig resultaat van jullie trouwreportage.