Bruidsmake up

Welke look staat jou?

Bepaal je uitstraling.

Je bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling. Neem daarom ruim de tijd om erachter te komen wat je mooi vindt en voor welke look je wil gaan. 

 

Blijf bij je jezelf

Dat is meestal het beste advies!

Als je normaal niet veel make-up gewend bent, blijf dan ook bij een naturel look voor de mooiste dag van je leven. Je wil immers over 25 jaar ook nog vol trots naar je bruidsfoto’s kijken.

Wat is je eigen stijl?

Is er een thema?

Wat past het beste bij je bruidsjurk? Of staat er een bepaalde kleur centraal? Dit zijn allemaal items om rekening mee te houden bij het kiezen van je bruidslook. De visagiste kan je hierbij helpen.

waarom een professionele visagiste?

Kan ik zelf toch ook?

Een ervaren visagiste kan je helpen door het geven van het juiste advies. Ze gebruikt professionele producten die ervoor zorgen dat je er de hele dag stralend en verzorgd uit ziet.

Over Vera

Met veel passie, creativiteit en veelzijdigheid verricht ik al jaren mijn werk als schoonheidsspecialiste en visagiste. Ik doe dit met veel liefde omdat ik het heerlijk vind als mensen tevreden en vol zelfvertrouwen mijn salon verlaten. Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste ben ik gespecialiseerd in bruidsstyling.