Bruidsmake up

Je bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling. Neem daarom ruim de tijd om erachter te komen wat je mooi vindt en voor welke look je wilt gaan.

Wat is je eigen stijl? Wat past er het beste bij je bruidsjurk? Heeft jullie trouwdag een thema of staat er een bepaalde kleur centraal? Dit zijn allemaal items om rekening mee te houden bij het kiezen van je bruidslook. De visagiste kan je hierbij helpen.

Het beste advies is om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Als je normaal niet veel make-up gewend bent, blijf dan ook bij een naturel look voor de mooiste dag van je leven. Je wilt immers over 25 jaar ook nog vol trots naar je bruidsfoto’s kijken.

Waarom kies je voor een professionele visagiste?Een ervaren visagiste kan je helpen door het geven van het juiste advies. Zij gebruikt professionele producten die ervoor zorgen dat je er de hele dag stralend en verzorgd uit ziet.

Een aantal weken voor de grote dag ga je voor je Proefmake-up. Niet alleen word er rekening gehouden met je eigen stijl, jurk en thema maar ook met je huid. Je krijgt een huidanalyse zodat de producten aan jouw huid kunnen worden aangepast. Je wenkbrauwen kunnen geëpileerd worden. Heb je kleine ogen maar wil je ze laten spreken? Heb je dunne lippen maar wil je ze graag voller laten lijken? Daar kan de visagiste allemaal rekening mee houden.

De gehele visagie word opgebouwd in “laagjes” zodat het de hele dag goed blijft zitten maar zonder dat het eruit ziet alsof je “geplamuurd” bent. Geef je over aan de ervaring en de professionaliteit van de visagiste, je trouwt maar 1 keer.