AB Creatief

Adembenemende trouwfilms in professionele kwaliteit.

AB Creatief

Een foto is natuurlijk een prachtige herinnering. Maar échte emotie zie je pas terug op film. Echte emotie, zoals de rollende traan van geluk over je wang, de kleine bewegingen, de liefde in elkaars ogen en de stem die zegt: 'ja, ik wil'. Met mijn diploma audiovisuele vormgeving en 15 jaar ervaring op zak leg ik jullie bruiloft met veel liefde en passie op professionele manier vast. Ik ga onopvallend te werk, ik film het liefste spontane en ongedwongen beeld. Jullie zullen nauwelijks merken dat ik er ben, maar dolblij zijn met het resultaat. Mijn video's kenmerken zich door een lichte, romantische stijl. Naast mijn twee professionele camera's en losse microfoon ben ik eveneens in het bezit van een drone.

Annemiek Blezer

ABCreatief Videoproducties

Gegevens

Bezoekadres: Springweg 47A, 6105 BW  Maria Hoop
Telefoon: 0031 (0) 6 492 483 63
Facebook: ABCreatief
 

Lees meer....

Over Annemiek

Bij mij hoeft u niet bang te zijn voor de drukte van een extra camera. Ik loop zo min mogelijk in de weg, houd altijd rekening met de fotograaf en ga zo onopvallend mogelijk te werk. U zult nauwelijks merken dat ik er ben, maar dolblij zijn met het resultaat, en deze mooie dag keer op keer samen met familie kunnen herbeleven.