The Wedding Whizz

Gepubliceerd op:22 september 2021
By jaikwiltrouweninlimburg

The Wedding Whizz

Gepubliceerd op:
By jaikwiltrouweninlimburg

Jullie dag zonder zorgen

The Wedding Whizz

Tover de mooiste dag van je leven uit de hoge hoed. Op een prachtlocatie, waar alle details kloppen en de sfeer en catering precies zijn afgestemd op jullie. Dream it & do it! Met the Weddingwhizz weet je nu al dat de organisatie perfect is en je gasten nog lang napraten over jullie trouwdag. De complete voorbereiding, de regie op de dag zelf of alleen een check van de plannen, hoe ondersteun ik jullie het best? Wat je ook kiest, je houdt gegarandeerd qualitytime over voor alle voorpret… en voor elkaar natuurlijk. Waar vind je je ideale locatie voor het feest? Je wilt vast ook catering, muziek, kleding, ringen en gasten, kortom er moet veel geregeld worden.… en o ja, werk en huishouden gaan ondertussen gewoon door. Schakel mij in om mee te denken en een of meerdere onderdelen te regelen. Je voelt het aan alles: dit wordt jullie dag waar je nog lang met een big smile aan terugdenkt!

Bas Eijssen

The Wedding Whizz

Gegevens

Telefoon: 0031(0)6- 400 95 351
Ja_ik_wil_trouwen_in_limburg_Bas_eijssen

Meer over

Bas Eijssen

Ik, Bas Eijssen, bem een creatief meedenkend persoon en jullie wensen staan bij mij centraal. Wat maakt jullie dag voor jullie nu het meest speciaal en hoe kan ik jullie werk uit handen nemen. Ik heb ruim 15 jaar ervaring met het organiseren van bruiloften en heb alle kennis en kunde in huis om jullie ten volle te ondersteunen.

The perfect look

The Wedding Whizz

Tover de mooiste dag van je leven uit de hoge hoed. Op een prachtlocatie, waar alle details kloppen en de sfeer en catering precies zijn afgestemd op jullie. Dream it & do it! Met the Weddingwhizz weet je nu al dat de organisatie perfect is en je gasten nog lang napraten over jullie trouwdag. De complete voorbereiding, de regie op de dag zelf of alleen een check van de plannen, hoe ondersteun ik jullie het best? Wat je ook kiest, je houdt gegarandeerd qualitytime over voor alle voorpret… en voor elkaar natuurlijk. Waar vind je je ideale locatie voor het feest? Je wilt vast ook catering, muziek, kleding, ringen en gasten, kortom er moet veel geregeld worden.… en o ja, werk en huishouden gaan ondertussen gewoon door. Schakel mij in om mee te denken en een of meerdere onderdelen te regelen. Je voelt het aan alles: dit wordt jullie dag waar je nog lang met een big smile aan terugdenkt!

Bas Eijssen

The Wedding Whizz

Gegevens

Telefoon: 0031 (0)6 400 95 351

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *